Ce facem

Proiecte de educatie: anual 200 de tineri beneficiari

Asociatia Din Drag si Dor pentru Comunitate, vede educatia ca un pilon fundamental pentru ca aceasta contribuie la reducerea saraciei, promovarea egalitatii de gen si sustinerea dezvoltarii economice sustenabile. O societate educata este esentiala pentru progres si inovare si este mai bine pregatita sa abordeze problemele globale si sa contribuie la un viitor mai bun pentru toti. Educatia stimuleaza gandirea critica, creste constientizarea sociala si ecologica, si pregateste indivizii sa faca fata provocarilor complexe ale lumii moderne.

Prin proiectele pe care le implementeaza, Asociatia Din Drag si Dor pentru Comunitate vizeaza imbunatatirea accesului la educatie de calitate, promovarea metodelor educationale inovatoare si sustinerea dezvoltarii personale si profesionale a tinerilor. Scopul este de a oferi tinerilor instrumentele necesare pentru a deveni cetateni activi si constienti, capabili sa contribuie pozitiv la societate. Aceasta include programe de mentorat, ateliere de dezvoltare a abilitatilor, cursuri de educatie ecologica, etc.

Pentru noi, educatia nu este doar o arie de interventie; este un angajament fata de viitorul societatii, un instrument de empowerment si un catalizator pentru schimbare pozitiva.

“Educatia este cea mai puternică arma pe care o poți folosi pentru a schimba lumea”

Nelson Mandela, fost președinte al Africii de Sud