Cine suntem

A

sociatia Din drag si Dor pentru Comunitate s-a infiintat in anul 2020, la initiativa a 3 membri fondatori, profesionisti in educatie, protectia Mediului si comunicare, care au o experienta cumulata de peste 10 ani.

Scopul Asociatiei este de a promova modele pozitive in comunitate si de a inspira viitoarele generatii. Aceasta se angajeaza in diverse proiecte de dezvoltare, cum ar fi organizarea unui club de activitati recreative, construirea unui teren de fotbal, renovarea spatiilor de recreere, dotarea unitatilor scolare cu panouri fotovoltaice si dezvoltarea gradinilor dupa conceptul de permacultura. Aceste initiative sunt menite sa aduca imbunatatiri tangibile in comunitate si sa stimuleze un sentiment de apartenenta si colaborare intre membrii acesteia.

Misiunea Asociatiei

Misiunea Asociatiei Din Drag si Dor pentru Comunitate este de a revigora si a conecta comunitatea, printr-o serie de proiecte si initiative care imbunatatesc calitatea vietii si promoveaza dezvoltarea durabila. Prin educatie, protectia mediului si comunicare eficienta, asociatia isi propune sa creeze un impact pozitiv si de durata, facilitand dezvoltarea personala si profesionala, stimuland cooperarea si solidaritatea comunitara.

Viziunea Asociatiei

Viziunea Asociatiei Din Drag si Dor pentru Comunitate este de a construi o comunitate puternica, unita si sustenabila, in care fiecare membru se simte valorizat si implicat in cresterea si dezvoltarea colectiva. Asociatia isi propune sa fie un catalizator al schimbarii pozitive, promovand un model de viata echilibrat, responsabil fata de mediu si deschis catre inovatie si progres.

Pana in prezent, Asociatia Din Drag si Dor pentru Comunitate a implementat proiecte in 11 judete: Galati, Bacau, Ialomita, Calarasi, Constanta, Satu Mare, Olt, Dolj, Giurgiu, Dambovita, Cluj si Municipiul Bucuresti.

Noutati

Afla mai multe despre ce facem in comunitatile in care intervenim